fbpx
Etusivu » Kotikäyttöön
f-yrityskayttoon-transparent
f-category-never-trust

fatleg-työpöytä kotikäyttöön

FATLEG on varma verstaspöytä tai työpöytä autotalleihin ja työhuoneisiin, sillä se on suunniteltu kestämään myös ammattikäytössä. Tämä pöytä kestää kovaa käyttöä, ei hötky eikä taivu. FATLEG sopii kaikille, jotka osaavat ja haluavat tehdä erilaisia asioita itse.

FATLEGiä on myös helppo räätälöidä – jatkopaloja, laatikostoja, valaistuselementtejä, verkkolevyjä, tasoja jne. saa helposti. FATLEG on uskomattoman monipuolinen: jo pienellä rahalla pääsee alkuun ja kokonaisuutta voi myöhemmin kasvattaa tarpeidensa mukaan.

Tilaus netistä suoraan valmistajalta on mahdollisimman lyhyt, luotettava ja läpinäkyvä toimitusketju ja kontakti valmistajaan säilyy jatkossakin.

FATLEGin ääressä on ilo työskennellä!

Neljä painavaa syytä valita fatleg

1. VAHVUUS
FATLEG on varma ja erittäin kestävä valinta kotikäyttäjille, sillä se on suunniteltu kestämään myös ammattikäytössä.

2. MUUNTAUTUMISKYKY
FATLEGiä voi räätälöidä lähes rajattomasti. Lisäosista saa rakennettua toimivia kokoonpanoja eri käyttötarpeisiin.

3. KOTIMAISUUS
FATLEG on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tilaus netistä suoraan valmistajalta takaa luotettavan, läpinäkyvän ja nopean toimitusketjun. Myös lisäosia ja tietoa saa vuosienkin päästä.

4. PÄIVITETTÄVYYS
FATLEGin perusosa on edullinen, jo pienellä rahalla pääsee alkuun. Kokonaisuutta voi myöhemmin kasvattaa ja yhteensopivia lisäosia löytyy vuosienkin kuluttua.

Valitse sopiva kokonaisuus tai kokoa osista

Valitse ensin runko

Valitse sitten haluamanne lisäosat

Haluatteko yrityksellenne täysin räätälöidyn työpöydän?