fbpx
Etusivu » Tietoa meistä

Tietoa meistä

FATLEG-työpöydät suunnitellaan ja valmistetaan Säkylässä, vireässä Satakunnassa, jonka vahvimpia toimialoja on metalliteollisuus ja alan yritystoiminta on monipuolista. Täysin suomalaisena yrityksenä VPSteel on luotettava valinta yrityksesi työpöytien toimittajaksi. 

Kotimainen valmistaja laadun ja luotettavuuden takana

Kaikki tuotteemme ovat Suomen Säkylässä valmistettuja ja testattuja sekä ammattikäyttöön suunniteltuja. Tilaus netistä suoraan valmistajalta on mahdollisimman lyhyt, luotettava ja läpinäkyvä toimitusketju, mikä takaa kontaktin valmistajaan jatkossakin sekä toimitusten nopeuden.

FATLEGin syntytarina

FATLEG-työpöydät ovat innovatiivisesti suunniteltuja ja ammattitaidolla toteutettuja. VPSteelin ammattitaito kumpuaa pitkäaikaisesta ohutlevyteollisuuden kokemuksesta. Itse asiassa vahvan ja vankan työpöydän tarina lähti yrittäjä Ville Salosen omasta kokemuksesta, kun hän etsi riittävän hyvää työpöytää. Kun ei löytänyt sellaista, perusteelliseen suomalaiseen tapaan Ville teki pöydän itse itselleen. Pikku hiljaa alan kaverit kehuivat ja tilasivat samanlaisen, ja niin aloitettiin laajempi tuotanto. Nyt sinullakin on mahdollisuus hankkia riittävän hyvä työpöytä, Fatleg!