fbpx
Etusivu » Miksi FATLEG?

Miksi FATLEG?

neljä painavaa
syytä hankkia fatleg

FATLEGIN suunnittelu alkoi tarpeesta tehdä työpöytä, joka muokkautuu käyttäjän tarpeiden mukaan. Suunnittelussa painotettiin kestävyyttä, monipuolisuutta ja pitkäikäisyyttä. Työpöydän nimi FATLEG tulee sen ainutlaatuisen vahvoista jaloista. Lue tästä miksi sinunkin kannattaa hankkia FATLEG – tukeva kotimainen työpöytä.

f-mf-01

1. Vahvuus

FATLEG on suunniteltu kestämään ammattikäytössä. Sen vahvuus perustuu oivaltavaan metalliprofiiliin, joka kannattelee pöytää tukevasti, ilman ylimääräisiä vinotukia. Siksi se on varma valinta sekä yrityksille että kotikäyttäjille. FATLEG, metallinen työpöytä, joka ei hötky eikä taivu raskaidenkaan osien tai työkalujen alla.

2. MUUNTAUTUMISKYKY

FATLEGiä voi räätälöidä lähes rajattomasti. Lisäosista ja tarvikkeista saa rakennettua toimivia kokonaisuuksia eri tarpeisiin. FATLEG on uskomattoman monipuolinen: jo pienelläkin rahalla pääsee alkuun ja kokonaisuutta voi myöhemmin muokata, lisätä ja kasvattaa.

f-yrityskayttoon-transparent
Valmistettu_Suomessa_suomi_blue_rgb

3. Kotimaisuus

FATLEG on suunniteltu ja valmistettu Suomen Säkylässä. Kotimaisuus takaa tuotteen saatavuuden vuosienkin päästä, kun käyttötarpeet muuttuvat tai lisääntyvät. FATLEGiin saa aina sopivia lisäosia ja sen käytöstä ja toiminnallisuuksista voi kysyä suoraan valmistajalta.

4. Päivitettävyys

FATLEGin perusosa on edullinen, jo pienellä rahalla pääsee alkuun. Kotimaisen valmistajan kokonaisuutta voi myöhemmin kasvattaa tarpeidensa mukaan, yhteensopivia lisäosia löytyy vuosienkin kuluttua.

f-mf-04

ei kannata enää miettiä – 
osta jo tänään!