fbpx
Etusivu » Myynti- ja toimitusehdot

Myynti- ja toimitusehdot

Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan VPSteel Oy:n (Myyjä) antamiin tarjouksiin, vastaanottamiin tilauksiin ja/tai solmimiin sopimuksiin, jotka koskevat tavaroiden myyntiä ja/tai toimittamista asiakkaalle Suomessa, elleivät osapuolet ole kirjallisesti erikseen toisin sopineet. Asiakkaan tekemä tilaus tulee Myyjää sitovaksi vasta jos, ja vain siinä laajuudessa kuin Myyjä on oman harkintansa mukaan erikseen kirjallisesti vahvistanut tilauksen.

VPSTeel Oy:n myynti- ja toimitusehdot fatleg.fi -verkkokaupassa

HINNAT

Hinnat on ilmoitettu arvonlisäverolla, joka laskutetaan kulloinkin voimassa olevan veroprosentin mukaan.

Tilaaminen

VPSteel Oy vahvistaa tilauksen viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä (arkisin klo 8:00 – 16:30 välisenä aikana). Yritys- ja yksityisasiakas voi tilata Fatleg-tuotteita verkkokaupasta, puhelimitse tai sähköpostilla. Käymme kauppaa vain täysi-ikäisten tai oikeushenkilöiden kanssa.

Maksuehdot

Verkkokaupassamme voi maksaa ostokset monipuolisilla maksutavoilla Paytrail-palvelussa, johon voit tutustua ennakkoon www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta  Käytössä ovat verkkomaksu, yleisimmät luottokortit, mobiilimaksut sekä lasku- ja osamaksutavat.

Pakkaukset

Rahtikustannusten minimoimiseksi pääosa kalusteista toimitetaan kokoamattomina, ellei toisin mainita. Emme veloita erillisiä pakkauskuluja.

Toimitusehdot

Arvioitu toimitusaika varastossa oleville tuotteille on 1–3 arkipäivää tilauksen vahvistamisesta. Tilaustuotteiden toimitusaika on pidempi, ja saatte siitä arvion erikseen tilausvahvistuksen yhteydessä. Kuljetusliikkeiden ehtojen mukaisesti rahtihinnat sisältävät toimituksen katutasoon lastauslaiturille tai auton välittömään läheisyyteen. Tavaran muu siirtäminen on maksullinen lisäpalvelu, josta voit sopia erikseen myynnin kanssa. Kuljetusyhtiö jakaa lähetyksen arkisin klo 8–16. Turhasta jaosta veloitetaan kuljetusliikkeen voimassaolevan hinnaston mukaan.

Muut maksulliset lisäpalvelut, kuten sisäänkanto ja aikataulutettu jako, on sovittava myynnin kanssa ja ne veloitetaan toteutuneen mukaan.

Asiakkaan vastuut toimituksissa

  • Asiakkaan tulee varmistaa, että toimituksen ajankohtana toimituspaikassa on paikalla henkilö, joka vastaanottaa tilauksen.
  • Asiakkaan tulee ilmoittaa myyjälle, jos toimitusosoitteessa on esteitä tai rajoituksia, jotka vaikuttavat tilauksen toimittamiseen tai kuljetusajoneuvolla ajoon.
  • Tavaraa vastaanotettaessa tulee puutteellinen toimitus ja pakkauksessa näkyvät vauriot merkitä rahtikirjaan tai erilliseen reklamaatiolomakkeeseen ennen kuljetusasiakirjan allekirjoittamista. Puutteista ja vaurioista tulee lisäksi ilmoittaa myyjälle viiden vuorokauden (5 vrk) sisällä.
  • Mahdollisesta piilovauriosta (pakkaus ehjä) tulee ilmoittaa myyjälle viimeistään kolmen vuorokauden (3 vrk) sisällä toimituksesta. Tämän jälkeen ilmoitettuja vahinkoja ei korvata. Tarkista siis saapuneiden tuotteiden kunto heti toimituksen jälkeen, vaikka tuotteet eivät menisikään heti käyttöön.
  • Kuljetusvaurioita koskevat huomautukset ainoastaan VPSteelin rahtisopimuksella kuljetetuista tuotteista. Asiakas vastaa itse mahdollisilla omilla sopimuksillaan kuljetettujen tuotteiden kuljetusreklamaatioista.

Rahdin kustannukset

Rahtikustannukset perustuvat valittuun kuljetusvaihtoehtoon, jonka kustannukset ovat nähtävillä tilausta tehtäessä.

Palautukset

Palautuksista on sovittava aina etukäteen VPSteel Oy:n myynnin kanssa. Hyvitämme palautettavan tuotteen ostohinnan kokonaan, jos tuote on käyttämätön. Emme ota vastaan käytettyjä tuotteita. Palautusrahdeista vastaa asiakas. Palautusoikeus ei koske käytettyjä, rikkinäisiä eikä erikoisvalmisteisia tuotteita tai suuria tilausmääriä. Jos tarvitset tuotetta suuren määrän, tilaa aina ensin yksi näytekappale.

Vakuutus

Toimitukset asiakkaan vastuulla. Vakuutamme lähetykset vain ostajan pyynnöstä ja kustannuksella.

Takuu

Kaikille toimittamillemme tuotteille myönnämme vähintään vuoden takuun, joka korvaa mahdolliset valmistus- ja raaka-aineviat. Takuu ei korvaa vahinkotapauksissa toimittamiemme tuotteiden aiheuttamia välillisiä kuluja, eikä virheellisestä käytöstä aiheutuneita vahinkoja. Korvausvastuu kaikissa virhetapauksissa rajoittuu tuotteen kauppahintaan. Takuuasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Muutokset

Mahdollisesti vaihtelevien valuuttakurssien tai kohonneiden raaka-aine- tai työkustannusten takia pidätämme itsellämme oikeuden tarvittaessa tarkistaa hintojamme.

Lisäksi pidätämme itsellämme oikeuden tuotteisiin tehtäviin teknisiin muutoksiin ja parannuksiin.

Tuotteiden kuvat saattavat poiketa alkuperäisistä. Tämä johtuu teknisistä syistä, kuten näyttöjen värimääritykset, digitaalinen kuvankäsittely, jne.

TAVARAN OMISTUS

Myyjä pidättää tavaran omistusoikeuden itsellään, kunnes maksu tavarasta ja toimituksesta on kokonaisuudessaan suoritettu. Jokaisesta tilauksesta lähetetään ostajalle tilausvahvistus.

Muilta osin noudatetaan Teknisen Kaupan Liiton yleisiä myyntiehtoja TK Yleiset 2010.